Over Oggi

Oggi is een jong nederlands sieradenbedrijf, gericht op de betere klasse sieraden. Initiator achter OGGI is Ineke Sueters. Zij ontwerpt en vervaardigd ieder item dat OGGI op de markt brengt. Met passie, gedrevenheid en oog voor zowel trends als klassieke en tijdloze elementen.

OGGI maakt uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit materialen. Glaskralen uit Italie, Tsjechie, India, China en Amerika, glas- en zoetwaterparels, uit Murano-glas met de hand in eigen atelier vervaardigde glaskralen in verbazingwekkende kleurencombinaties, nikkelvrije metaal-elementen, halfedelstenen, Swarovski kristallen en soms verzilverde onderdelen en draad, OGGI combineert dit alles middels een keur aan technieken tot unieke, tijdloze kwaliteits-sieraden. Sieraden in vele stijlen, voor een breed publiek, van tijdloos klassiek tot trendy en modern, van ingetogen tot uitbundig, van casual tot extravagant, maar altijd stijlvol en vrouwelijk, en met precisie, vakmanschap en een tomeloze devotie vervaardigt.

Daarnaast gelooft OGGI in een goede service naar haar klant, en werkt derhalve met een garantie van een half jaar, vanaf datum aankoop.

Uitgangspunt van OGGI is, dat bij iedere vrouw een sieraad past, soms ter subtiele complementering van een outfit, soms als een blikvangend onderdeel ervan.